Spielmacher #8: Moedig Dalfsen, transfer Groot en titelrace hoofdklasse A

0

De stap terug van Dalfsen, de gang van Groot naar Denemarken en de mogelijke absentie van het Belgische Visé tijdens de Final4. Genoeg te bespreken in de achtste aflevering van Spielmacher: de podcast van Handbal Inside! 

Nog voor de Half Time Show komen de ontwikkelingen bij meervoudig landskampioen Dalfsen ter sprake. Ook gooit host Stijn Steenhuis een lijstje met transfers voor de voeten van sidekick, en international, Bobby Schagen. Zo maakte Nycke Groot bekend in de zomer naar Denemarken te verkassen.

In het laatste deel van Spielmacher verklapt Schagen een leuke verkoopactie tijdens de interland tussen de Oranjemannen en Slovenië. Het Handbal Inside Magazine komt naar de liefhebber toe. Tot slot geeft Steenhuis een update over de klasse waar hij zelf rond hobbelt: de hoofdklasse A.

Spielmacher heeft jouw input nodig! Heb jij een brandende vraag voor de podcastende redactieleden van Handbal Inside? In de Half Time Show is er meer dan genoeg ruimte voor de luisteraar. Schiet het platform, Stijn Steenhuis of Bobby Schagen, online aan. De mailbox van Handbal Inside is altijd bereikbaar: redactie@handbalinside.nl.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here