Treffen tussen Volendam en Hurry-Up live op NPO 1

0

Het treffen in de BENE-League van vanmiddag tussen Volendam en Hurry-Up is live te zien op NPO1. NOS Studio Sport zendt het duel vanaf 14:30 uit op televisie. 

Het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen is vier punten. Door de knappe overwinning van Bevo is thuisploeg Volendam gebaad bij puntwinst op Hurry-Up. De gasten uit Zwartemeer mochten donderdagavond tijdens het inhaalduel tegen Sasja eindelijk weer eens juichen.

Ongeslagen
Volendam is in eigen huis nog ongeslagen. Alle vijf thuisduels werden omgezet in een zege. Zo moesten Sporting Nelo (27-25) en Callant Tongeren (28-27) eraan geloven. Met tien punten uit evenveel duels staat de formatie van Peter Portengen bovenaan het rechterrijtje.

Hurry-Up staat sinds de zomer onder leiding van een onervaren trainersduo bestaande uit oud-international Tim Remer en Manuel Kremer. Na zes verliespartijen op rij, zo werden de Drenten in de Challenge Cup uitgeschakeld door het Portugese Madeira SAD, was Hurry-Up donderdagavond veel te sterk voor de Belgische gasten (37-27).

NPO 1
Beide opponenten proberen zich te scharen bij de beste vier clubs van Nederland, zodat er in de lente gestreden kan worden om de landstitel. De live-uitzending van het duel in de BENE-League begint om 14:30. Het commentaar is in handen van Richard van der Made.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here