Voorwaarts wint strijd om koppositie

1

Voorwaarts uit Twello is de trotse koploper in de eerste divisie. De vrouwenploeg won dit weekend de topper van belager Quintus 2 en voert de ranglijst aan.

Voorwaarts won het treffen in eigen huis met 34-28 van de resereveploeg uit Kwintsheul. Na acht duels heeft de formatie uit Overijssel evenveel winstpartijen geboekt. Quintus 2 volgt op twee punten achterstand.

De vrouwenploeg van Aalsmeer maakt het podium compleet. De brigade van Will Plugge bleef op bezoek bij hoogvlieger Fortissimo uit Cothen steken op 25-25. Aalsmeer bezet de derde stek met elf punten.

Hercules/WHC
In de eerste divisie voor mannenteams bezet fusieploeg Hercules/WHC de bovenste positie op de ranglijst. Sinds dit seizoen brengen stadgenoten Hercules en WHC samen een aantal prestatieteams op de been. Zaterdagavond werd door de koploper in de derby tegen EHC geen fout gemaakt (24-32).

Foto: Jaap van der Pijll

1 REACTIE

  1. Voorwaarts uit Twello is echt een leuke & snelle ploeg om naar te kijken en ze spelen ook nog eens heel verzorgt handbal.
    Echter is Voorwaarts uit Twello wel de enige ploeg die zonder HARS spelen in de 1ste divisie.
    Ik denk dat ze vermoedelijk nog wel ergens schade gaan oplopen in de 2de helft van de competitie.
    Zoals het er zich er nu naar laat uitzien is de 1ste divisie bij de dames wel een hele competitieve competitie, beter dan de eredivisie op dit moment laat zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here