Skip to main content

Elissen keert terug op oude nest

By 14 april 2017Eredivisie, Voorpagina

Rik Elissen komt volgend seizoen uit in het geel/groen van Smezo/BFC. Daarmee keert de Limburger terug op het oude nest.

Advertentie

De talentvolle spelmaker verliet BFC voor het fusietraject van Lions. De laatste jaren kwam Elissen uit voor Targos/Bevo. In Beek gaat Elissen onder meer samen spelen met zijn broer Ivo Elissen.

Mooie basis
“Het is natuurlijk fantastisch dat een speler met de kwaliteiten van Rik terugkeert naar zijn oude club”, laat bestuurslid R
ob Damoiseaux weten. “Met de komst van Rik wordt onze combinatie van jong talent en ervaren spelers nog meer versterkt. Een mooie basis voor het nieuwe seizoen.”

Na de zomer komt de Limburgse club uit in de eredivisie. Als kampioen van de eerste divisie promoveerde de formatie van Nick Onink naar het een na hoogste niveau van Nederland. Tevens werd de achtste finale van het bekertoernooi bereikt door de promovendus.

Vertrek
Voor Bevo betekent het vertrek van de middenopbouwer het verlies van de tweede basisspeler. Eerder maakte Nick de Kuyper bekend de club uit Panningen te verlaten. De schutter gaat aan de slag bij het Belgische Callant Tongeren. Vorige week kwam naar buiten dat de blauw/gelen na dit seizoen niet verder gaan met hoofdtrainer Harold Nusser.

Foto: FotoReza

Advertentie