Volendam eindelijk thuis, LIONS-Aalsmeer en test Hurry-Up

0

Na drie uitduels komt Volendam zaterdagavond voor het eerst dit BENE-Leagueseizoen in actie in eigen huis. Ook LIONS-Aalsmeer wordt in de vierde speelronde afgewerkt. 

Op vreemde bodem bleef Volendam nog met lege handen. Samen met debutant Atomix bezetten de Noord-Hollanders de laatste plaats. Volendam staat sinds de zomer onder leiding van Hans van Dijk.

De oefenmeester is overgekomen van eredivisionist Hellas en moet Volendam na het stoppen van ervaren krachten als Leon van Schie, Maurits van Buren en Geert Hinskens de oranjehemden weer op sterkte brengen. Zaterdagavond komt koploper Tongeren op bezoek in het vissersdorp.

Vier uit drie
LIONS-Aalsmeer is het meest in het oog springende affiche van de vierde speelronde. De thuisploeg heeft vier punten uit drie duels en verloor alleen van titelhouder Achilles Bocholt. Aalsmeer zegevierde vorige week tegen Volendam en moest in de midweek een nederlaag tegen Visé slikken.

Ongeslagen
Het is de beurt aan Hurry-Up om op bezoek te gaan naar Wezet. De Zwartemeerders zijn na drie partijen nog ongeslagen. Sporting NeLo (thuis), Atomix (uit) en Houten (thuis) werden door de formatie van Joop Fiege ongeslagen. Met Visé staat de eerste echt test op de agenda voor Hurry-Up.

Overige wedstrijden:
Bevo – Initia Hasselt
Houten – Atomix
Sporting NeLo – Achilles Bocholt

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here