Dit is de tussenstand in de kampioenspoule

0

De tweede finalist om de schaal komt zondagmiddag tevoorschijn. Volendam, LIONS en Bevo strijden voor het plekje naast Aalsmeer. Het kookpunt nadert.

Met tien punten uit vijf duels is Aalsmeer reeds geplaatst voor de best-of-three. Een jaar geleden pakten de Noord-Hollanders ten koste van LIONS de tiende landstitel. Na een stunt in Sittard maakte Aalsmeer de klus in eigen hal af.

Volendam (7), LIONS (7) en Bevo (6) zijn in de race om de laatste finaleplaats. De twee laatstgenoemde clubs treffen elkaar in Panningen. De laatste ontmoeting tussen de provinciegenoten werd verrassend een prooi voor Bevo. Door de uitzege op LIONS bleef de formatie van Jo Smeets in leven.

Doelsaldo
Doordat Volendam een beter doelsaldo heeft dan LIONS (+10 om -1) lijken de oranjehemden aan een zege op aanstaande opponent Aalsmeer genoeg te hebben zich te plaatsen voor de titelstrijd. Vorige maand ging Volendam al aan de haal met de beker.

Tussenstand kampioenspoule:
1. Aalsmeer 5-10 +13
2. Volendam 5-7 +10
3. LIONS 5-7 -1
4. Bevo 5-6 -4

Het treffen tussen Volendam en Aalsmeer is zondagmiddag gedeeltelijk te zien op NPO1. De NOS heeft het voornemen een groot gedeelte van de Noord-Hollandse derby uit te zenden. Zowel Volendam-Aalsmeer als Bevo-LIONS begint om 13:30.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here