Fortissimo maakt selectie compleet

0

Kersverse eredivisionist Fortissimo heeft de selectie met de komst van Hilke Weijs en Monica Pol compleet gemaakt.

Weijs maakt de overstap van Voorwaarts naar de formatie uit Cothen. Het afgelopen seizoen kwam ze met de ploeg uit Twello uit op eredivisieniveau. Door de degradatiewens van Voorwaarts, de oranjehemden dalen af naar de tweede divisie, was Weijs op zoek naar een nieuwe eredivisieclub.

Fortissimo hengelt de oud-speelster van PSV binnen. Ook Pol komt de brigade van trainer/coach Willem-Jan Ruder versterken. Zij was het afgelopen seizoen actief voor de resereveploeg van VOC en is op meerdere posities inzetbaar.

Dubbel bezet
Volgens Ruder is Fortissimo uit gewinkeld: “Met de komst van beide speelsters hebben we de selectie voor komend seizoen staan. Alle posities zijn dubbel bezet en gelukkig hebben we weinig mutaties ondergaan.”

Uitbreiding eredivisie
Op de laatste speeldag in de eerste divisie leek Fortissimo promotie naar de eredivisie door het grijpen van de tweede plaats veilig te hebben gesteld. Door de uitbraak van het coronavirus besloot het NHV via de officiële weg geen promovendi aan te wijzen. Door de uitbreiding van de eredivisie, ook Kwiek en BFC gaan omhoog, is Fortissimo alsnog gepromoveerd.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here