Jeugdexponent en captain Dofferhoff zet punt achter loopbaan

0

Jeugdexponent en captain van Quintus Lex Dofferhoff (28) zet een punt achter zijn loopbaan. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Dofferhoff speelde vanaf jonge leeftijd bij de Heulse club. In het groen-wit maakte hij veel hoogtepunten mee. Zo werd de hoekspeler landskampioen in de jeugd en promoveerde met Quintus naar de BENE-League.

“Het is voor mij mooi geweest na al die jaren. Het is nu tijd voor andere zaken. Meer tijd voor mezelf en voor mijn maatschappelijke carrière”, legt Dofferhoff uit.

Van Lier, Bakker en Vermeer
Eerder al maakte een aantal ploeggenoten van Dofferhoff bekend te zullen stoppen om uiteenlopende redenen. Niels van Lier, Thijs van den Driest, Mitchell Verbraeken en Chris de Bakker keren eveneens niet terug in de Heulse formatie. Bernie Vermeer stapte over naar BENE-Leagueclub Hurry-Up in Zwartemeer.

Vervangers
De technische leiding van Quintus, bestaande uit Jack van Lier en Geert Hinskens reageerde adequaat op het vertrek van de genoemde basisspelers en trok voor de hoofdmacht Troy Oranje (Hellas), Pieter van der Velden (Tachos), Timo Blom (DIOS), Collin de Vette (Volendam) en Martijn Poot (Bevo 2) aan. Ook na de zomer komt Quintus uit in de eredivisie.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here