Optelsom: Baart sluit aan bij LIONS

0

Joris Baart keert per 1 maart terug bij OCI-LIONS. Deze week werd het contract van de rechteropbouwer in Frankrijk verscheurd.

In de zomer maakte Baart een transfer naar het buitenland. Bij Chartres Metropole Handball 28 wilde de 25-jarige linkspoot de volgende stap maken. Na weinig speeltijd en een gebrek aan vertrouwen besloten club en speler het tweejarige contract vroegtijdig te beëindigen. 

Twee jaar
Over een terugkeer van Baart bij de Limburgse landskampioen werd gefluisterd en gezien als een optelsom. Sinds het vertrek van de international kampt LIONS met een gebrek aan stootkracht op de rechteropbouwpositie. Met de komst van Baart krijgt oefenmeester Schmetz meer mogelijkheden.

 “Natuurlijk moet ik wel een teleurstelling verwerken”

Opmerkelijk gezien heeft Baart een tweejarig contract getekend bij de fusieclub uit Sittard. “Mocht er na een jaar interesse zijn uit het buitenland en het past in een nieuwe uitdaging, dan zou ik eventueel tussentijd mogen vertrekken”, voegt de schutter toe. “Natuurlijk moet ik wel een teleurstelling verwerken en achter me laten, maar daar kun je alleen maar sterker en wijzer van worden. Belangrijk is dat ik het vertrouwen weer terug krijg.”

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here