Overtuigend Borussia Dortmund neemt koppositie over

Borussia Dortmund heeft op overtuigende wijze de koppositie van opponent SG BBM Bietigheim overgenomen. Het topduel in de Bundesliga eindigde in 22-28 voor de gasten.

Na de 1-6 van Kelly Vollebregt, die voor rust twee lobjes scoorde, dook SG BBM Bietigheim de time-out in. Veel leverde het minuutje overleg niet op. Bij 10-16 klonk het rustsignaal.

Danick Snelder
Bij de thuisploeg ontbrak nieuweling Danick Snelder. Na de medische keuring bleek de cirkelloper nog niet speelgerechtigd.

In de tweede helft kwam de zege van Borussia Dortmund niet meer in gevaar. Met twee slotgoals bepaalde Merel Freriks de eindstand.