Redactielid Handbal Inside commentator bij interland

0

Stijn Steenhuis is zondagmiddag commentator bij de interland tussen Nederland en Letland. Het redactielid van Handbal Inside is de stem onder de livestream van het NHV.

De NOS is zondagmiddag aanwezig bij het EK-kwalificatieduel in Emmen. Een samenvatting van het duel is in de avond, tussen het voetbalgeweld door, te zien op NPO 1. Voor de thuisblijvers zorgt de handbalbond vanaf 14:00 voor een livestream.

Podium.TV
In Drenthe gaat de formatie van Fiege op jacht naar het derde en vierde punt van de kwalificatiecyclus. De ploeg is, na de 27-29 zege in Riga, nog in de race voor een EK-ticket. In 2018 vindt het eindtoernooi plaats in Kroatië.  

Redactielid Steenhuis is namens Podium.TV de vaste commentator bij (thuis)wedstrijden van JMS/Hurry-Up. Tevens is de verslaggever werkzaam bij regionale omroep RTV Drenthe. Steenhuis voorzag online ook de finales van de BENE-League van commentaar.

Bonuspunt
In de kwalificatiegroep van Oranje behaalde concurrent Hongarije in eigen huis een punt tegen Olympisch kampioen Denemarken. In de slotseconde tekende Eggert vanaf de 7-meter voor het gelijke spel (25-25). Een ongunstig resultaat voor de Oranjemannen, dat runner-up Hongarije een bonuspunt ziet pakken tegen de koploper.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here