Tweede divisionist Apollo kegelt Hellas uit beker

0

Tweede divisionist Apollo uit het Noord-Brabantse Son en Breugel heeft voor de bekerstunt van het seizoen gezorgd door eredivisionist Hellas uit de competitie te kegelen.

De afgelopen jaren strandde Apollo een aantal keer in de Zuiderlijke regiofinale. Vorig seizoen bleek Olympia’89/DOS’80 te sterk voor de tweede divisionist.

Een aantal weken geleden wist Apollo zich via competitiegenoot BFC 2 wel de plaatsen voor de achtste finale. Uit de loting rolde Hellas. Gisteravond hoorde de Haagse eredivisionist in een volgepakte hal in Son en Breugel het eerste fluitsignaal aan.

Feest
Apollo wist een voorsprong bij rust (13-11) met succes te verdedigen. Na zestig minuten spelen stond het 30-28, waarna het feest in Noord-Brabant losbarstte. Hellas, de nummer drie van de eredivisie, droop af.

Hurry-Up
Ook Hurry-Up heeft zich bij de laatste acht geschaard. Na een moeizaam eerste bedrijf tegen Tachos (13-13), nam de formatie van Joop Fiege na de pauze rap afstand (14-18). Met ieder zes goals waren Harm Meijer en Tim Remer belangrijk bij de bekerzege in Waalwijk: 24-30.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here