Vooruitgeschoven BENE-Leagueduel voor Volendam en Hurry-Up

0

Volendam en Hurry-Up komen vanavond in actie in de BENE-League. Door Europese verplichtingen spelen de ploegen een vooruitgeschoven duel. 

Volendam ontvangt Achilles Bocholt in het vissersdorp. De gasten uit België zijn actief in de EHF Cup. In de laatste kwalificatieronde voor de groepsfase is Achilles Bocholt, titelhouder in de BENE-League, gekoppeld aan BM Logroño La Rioja.

Het heenduel in Spanje ging verloren door de Belgen (37-26). De return is dit weekend in het onderkomen van Achilles Bocholt.

Revanche
De formatie van Hans van Dijk hoopt zich te kunnen revancheren van de zure nederlaag van afgelopen weekend tegen Bevo. Jordy Baijens leek Volendam bij 27-27 een punt te hebben bezorgd. In de slotseconde dompelde Nick de Kuyper de oranjehemden in rouw.

Ook Hurry-Up komt vanavond in de baan. De Zwartemeerders werkten afgelopen weekend het heenduel in de Challenge Cup af. Alingsas HK uit Zweden was na 12-12 veel te sterk voor Hurry-Up (21-32). Dit weeken is de return in Scandinavië.

Tongeren
Hurry-Up neemt het in de midweek op tegen Tongeren. Het verschil op de ranglijst tussen de aanstaande opponenten is slechts twee punten in het voordeel van de Drenten. Bij een zege stijgt Hurry-Up voor even naar de vijfde plaats in de BENE-League.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here