WK-spel: Minimaal 700 euro aan prijzen!

By 12 januari 2021Featured

Vanaf morgen strijden 32 landen om de wereldtitel in Egypte. Gaat Europees kampioen Spanje er met de titel vandoor of wordt het toch Frankrijk, Noorwegen of Kroatië? Ook dit jaar is er weer een handbalspel, wat het WK volgen nog veel leuker maakt.

Advertentie

Klik hier om direct naar het WK Handbal Spel 2021 spel te gaan.

Waarom mee doen aan het WK-spel?

  • Je betrokkenheid bij het toernooi zal toenemen. Met een budget van 71 miljoen euro kun je acht teams kiezen die voor jou moeten presteren. De echte kenners kunnen zich tijdens dit WK gaan onderscheiden van de rest!
  • Meedoen kost maar 7 euro en je krijgt er een hoop entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar de ideale teams, maar ook tijdens het toernooi zorgen de door jou gekozen landen voor vreugde en natuurlijk ook voor frustraties. 
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kun je flink wat prijzengeld winnen! De gehele pot staat op minimaal 700 euro, de hoofdprijs is 126 euro. Dit zal oplopen naarmate er meer deelnemers zijn.

Ben jij een echte handbalkenner en weet je de juiste teams te kiezen? Doe dan mee met het WK-spel 2021. Klik hier om je meteen te registreren!

Advertentie