Skip to main content

Aalsmeer moet verder zonder duo op rechts

Aalsmeer heeft tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen twee spelers in De Bloemhof uitgezwaaid: Tobias Marx en Marwin van Offeren.

Advertentie

Het thuispubliek gaf het duo na de verloren finale tegen LIONS (22-25) een stevig applaus. Voorzitter Mike van der Laarse zette Marx en rechteropbouwer Van Offeren, die hun maatschappelijke carrière voorrang gaan geven, in het zonnetje.

Waar laatstgenoemde een aantal jaar geleden van E&O overkwam, heeft Marx er slechts één seizoen bij Aalsmeer op zitten. De Duitse rechterhoekspeler kwam afgelopen zomer over van Houten en speelde eerder voor het Belgische Sporting Pelt en Hurry-Up.

In de HandbalNL League vormde Marx met andere nieuweling Tom de Bruin een tweetal op de rechterflank. Volgende week zaterdag komt hij nog eens in actie, want Aalsmeer speelt om 16:30 in Sittard om de landstitel.

In Luka Furth van eredivisionist WHC/Hercules hebben de Noord-Hollanders de vervanger van Van Offeren al binnen. Positiegenoot van Marx Bart Mik komt terug van een zware knieblessure.

Foto: FotoReza

Advertentie