Boomhouwer belangrijk bij stunt tegen Kiel

By 22 mei 2016november 16th, 2020Duitsland, Europa, Geen categorie

Jeffrey Boomhouwer heeft gisteravond met zijn club MT Melsungen voor een stunt gezorgd door recordkampioen THW Kiel te verslaan. In Melsungen wonnen Boomhouwer en co met 30-29.

Advertentie

In een spannende wedstrijd was de snelle Boomhouwer belangrijk voor zijn ploeg. De voormalig speler van FIQAS/Aalsmeer tekende ruim 10 minuten voor tijd met twee doelpunten achter elkaar voor de 24-22 en de 25-22. In totaal was Boomhouwer goed voor drie doelpunten. De nederlaag betekende voor Kiel dat het definitief geen kampioen meer kan worden. De ploeg staat derde met zes punten achterstand op koploper Rhein-Neckar Löwen.

Boomhouwer is met zijn ploeg bezig aan een geweldig seizoen. Melsungen staat met nog twee speelrondes te gaan op een stevige vierde positie, die recht geeft op Europees handbal. Volgend seizoen zal ook collega-international Arjan Haenen voor Melsungen spelen.

Remer en Schagen definitief gedegradeerd
Waar het seizoen voor Boomhouwer niet stuk kan, daar loopt het seizoen voor zijn mede-internationals Tim Remer en Bobby Schagen een heel stuk minder positief. De twee hoekspelers degradeerden dit weekend definitief met hun club TuS N-Lübbecke na een 25-32 thuisnederlaag tegen Füchse Berlin.

Advertentie