Skip to main content

Contractverlenging Snelder bij titelfavoriet van Duitsland

Tweevoudig olympiër Danick Snelder (31) draagt ook na de zomer het tenue van SG BBM Bietigheim.

Advertentie

De aanvoerder van Oranje heeft bij de koploper van de Bundesliga haar aflopende verbintenis met een jaar verlengd. In 2021 wist Snelder met SG BBM Bietigheim de beker en Supercup te winnen.

Samen doelen bereiken
Een jaar eerder kwam de cirkelspeelster in de herfst van 2020 tussentijds over van het Hongaarse Siofok HC. In anderhalf jaar tijd heeft Snelder zich als een van de leiders van SG BBM Bietigheim weten te ontwikkelen. Bij de titelfavoriet staan ook landgenoten Inger Smits, Kelly Dulfer en Lieke van der Linden onder contract.

Snelder over de contractverlenging: “De professionele omgeving, het werken met de technische staf en de meiden passen heel goed bij mij en ik denk dat we als team elke dag stappen vooruit maken. Het is dus gewoon leuk om samen te werken om onze doelen te bereiken!”

EHF European League
In de Duitse competitie is Snelder met SG BBM Bietigheim na dertien partijen nog ongeslagen. Ook in de poulefase van de EHF European League gaat SG BBM Bietigheim in groep B aan de leiding. Afgelopen weekend scoorde Snelder in de met 21-33 gewonnen partij bij MKS Zaglebie Lubin zeven keer.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie