Skip to main content

Linkeropbouwer hoog op verlanglijstje Hurry-Up

By 27 april 2018BENE-league, Voorpagina

Hurry-Up hoopt snel een linkeropbouwer te verwelkomen. Dat maakte Manuel Kremer, lid van de Topsportcommissie, bekend tijdens een sponsorbijeenkomst.

Advertentie

De club uit Zwartemeer presenteerde deze week de nieuwe hoofdsponsor: JD Techniek. Het gaf regionale omroep RTV Drenthe de kans kartrekker Kremer aan de tand te voelen. “We hebben onze kosten prima onder controle. Dit is voor ons extra geld dat beschikbaar is voor nieuwe spelers”, liet de oud-doelman weten.

Lees ook: Hurry-Up verlengt met kersverse international 

In het hoofdkantoor van de kersverse hoofdsponsor, die voor twee jaar verbonden wordt aan de gehandhaafde deelnemer aan de BENE-League, vertelde Kremer dat Hurry-Up de pijlen heeft gericht op het binnenhalen van een linkeropbouwer: “We zijn in gesprek met veel spelers. En dan hebben we nog niet eens de buitenlandse spelers benaderd. Dat is voor ons stap drie. Als we geen Nederlandse talenten kunnen vinden, zullen we daar naartoe moeten”

Advertentie

Von Eitzen
De oranjehemden moet het na de zomer stellen zonder Alexander von Eitzen. De 20-jarige Duitser stapt na een jaar over naar DHK Flensborg (derde Bundesliga). Na het snelle vertrek van landgenoot Huesmann toonde Von Eitzen zijn waarde voor Hurry-Up.

De talentvolle schutter is zaterdagavond voor het laatst te zien in Zwartemeer. In de nacompetitie neemt Hurry-Up het op tegen eredivisionist DFS Arnhem. De gasten uit Gelderland strijden met Wematrans/Quintus om één ticket voor de BENE-League.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie