Skip to main content

Livestream: Steins op bezoek bij Bult

SG Flensburg-Handewitt en PSG komen elkaar vanavond om 20:45 in de derde speelronde van de groepsfase van de Champions League tegen. Twee landgenoten gaan elkaar de hand schudden.

Advertentie

Bij de thuisploeg uit Noord-Duitsland is Mark Bult de assistent. Door blessures van rechteropbouwers Magnus Rød en Franz Semper stond Bult een aantal weken lang op het wedstrijdformulier. Tot minuten in de Champions League kwam het niet voor de oud-international.

Dinamo Bucuresti
Tegen PSG zit Bult door de rentree van Semper op zijn vertrouwde stek op de bank naast hoofdcoach van SG Flensburg-Handewitt Maik Machulla. De thuisploeg kan succes in Europa gebruiken, want met drie punten uit drie duels staat de meervoudig landskampioen van Duitsland slechts in de middenmoot van de Bundesliga.

Aan de overkant op het parket: Luc Steins. PSG is in eigen land nog ongeslagen en boekte een week geleden ook de eerste zege in het kampioenenbal. Dinamo Bucuresti moest er met 41-30 aan geloven. In de groep van PSG en SG Flensburg-Handewitt gaat Barca met vier uit twee aan de leiding.

Livestream
De partij in de Champions League is te zien op EHF TV. Ook vanavond onder meer: Veszprem – Barca en RK Vardar 1961 – Aalborg Håndbold.

Advertentie