Hoogeveen ook volgend seizoen op de bank bij Kwiek

By 15 februari 2021Competities, Eredivisie, Featured

Lars Hoogeveen is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Kwiek uit Raalte. De eredivisionist houdt vertrouwen in de Drent.

Advertentie

Namens Kwiek debuteerde Hoogeveen afgelopen herfst op eredivisieniveau. Met een punt in Kwintsheul tegen Kwiek beleefde de kampioen van de eerste divisie een sterke rentree op het hoogste niveau.

Kwiek, dat Tessa Hilbrands onlangs wist te halen, zet door met Hoogeveen die een jaar geleden overkwam van tweede divisionist SVBO. Eerder was hij onder meer werkzaam in Duitsland en bij Hurry-Up uit Zwartemeer.

Alternatieve competitievorm
In oktober 2020 is de eredivisie door het coronavirus stopgezet. Het seizoen wordt niet afgemaakt. Het NHV mikt in de lente op een alternatieve competitievorm waarbij teams vriendschappelijk spelen tegen ploegen uit de regio.

Edward Wolf
Gelijktijdig met het bericht dat Hoogeveen ook na de zomer in Overijssel op de bank zit, meldt Kwiek dat ook Edward Wolf – trainer/coach van de reserveploeg – en talententrainers Jildou Dijkstra en Manon van Rijssen aan de club verbonden blijven.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie