Skip to main content

Promotie- en degradatieregeling blijft van kracht

Of de competitie helemaal wordt uitgespeeld of niet: de promotie- en degradatieregeling blijft van kracht.

Advertentie

Dat heeft het NHV richting alle verenigingen gecommuniceerd. De competitie is weer hervat en opnieuw vallen wedstrijden door besmettingen uit. De bond staat toe dat partijen definitief geannuleerd worden.

Seizoen is verlengd
“Met het uitvallen van steeds meer wedstrijden beseffen wij ons ook dat het inhalen van alle wedstrijden in sommige gevallen onhaalbaar is. Daarom zullen wij het vanaf nu mogelijk maken om ook in de wedstrijdsport een wedstrijd definitief te annuleren”, is te lezen in de mail van het NHV aan alle clubs.

De promotie- en degradatieregeling blijft van kracht. De mail eindigt op de volgende wijze: “De competitie is niet vroegtijdig beëindigd, maar verlengd. Daarom is er geen sprake van een ander uitgangspunt voor de rangorde, ook wanneer niet iedereen alle wedstrijden heeft gespeeld.”

NK Beach Handball
Heel veel in te halen duels hebben inmiddels een plekje op de speelkalender gekregen. In sommige, landelijke, competities loopt het zaalseizoen door tot half mei. Daarna start het naseizoen en deze loopt door tot het NK Beach Handball eind augustus.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie