Skip to main content

Promotiekandidaat Tachos houdt vertrouwen in Van Dijk

Hans van Dijk (51) staat ook na de zomer voor de groep van Tachos. De eredivisionist uit Waalwijk staat op het punt te promoveren naar de BENE-League.

Advertentie

Een jaar geleden werd Van Dijk als nieuwe hoofdtrainer van Tachos gepresenteerd. Eerder was hij in de BENE-League werkzaam voor Volendam.

Onder Van Dijk heeft Tachos al 22 competitiewedstrijden op rij gewonnen. Reden genoeg voor het bestuur in Waalwijk om de samenwerking met de hoofdtrainer voort te zetten. De clubleiding van Tachos roemt Van Dijk als ‘peoplemanager’.

Vier punten voorsprong
Met nog vijf speelrondes te gaan verdedigt Tachos een voorsprong van vier punten op runner-up Houten. De eredivisiekampioen promoveert naar de BENE-League. In een persbericht laat de club uit Noord-Brabant weten het avontuur in de hoogste klasse met een nagenoeg ongewijzigde selectie en gerichte versterkingen aan te willen gaan.

Van Dijk, die blij is in Waalwijk te mogen blijven werken, noemt uitkomen in de BENE-League een heel grote uitdaging voor Tachos: “Met passie, veel inzet en toch zeker ook spelplezier gaan we onze huid zo duur mogelijk verkopen.”

Jelte Hiemstra
De hoofdtrainer moet in het nieuwe seizoen verder zonder jeugdinternational Jelte Hiemstra. De 19-jarige linkeropbouwer wordt in de zomer door BENE-Leaguekampioen LIONS overgenomen.

Foto: FotoReza

Advertentie