PSG redt het niet tegen titelhouder

PSG heeft in de Champions League de punten in Barcelona moeten laten. Luc Steins en co waren niet tegen de titelhouder uit Spanje opgewassen: 30-27.

In de eerste helft kon PSG Barca nog bijbenen: 13-13. Na rust maakte de thuisploeg, groepshoofd in poule B, het verschil. Doelman van de thuisploeg Gonzalo Perez de Vargas kwam tot zeventien stops (39 procent).

In Barcelona kwam Steins tot drie doelpunten uit vijf pogingen. Ook gaf de middenopbouwer van Oranje een aantal assists. Aan de overkant maakte Dika Mem er zeven.

Vlak voor de interlandbreak, Steins oefent met het Nederlands team tussen 6 en 7 november tegen Noorwegen en Denemarken, speelt PSG nog één keer in de Champions League. De Franse landskampioen gaat op bezoek bij Vive Kielce. De Polen hebben evenveel punten als Barca: acht.