Skip to main content

Quintus trekt Olivacce aan

By 16 juli 2022juli 18th, 2022Competities, Eredivisie, Voorpagina

Christiano Olivacce (20) is na de zomer te zien in het groen-wit van eredivisionist Quintus. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

De opbouwspeler keert na een aantal jaar bij Aalsmeer terug in Zuid-Holland. Als tiener speelde Olivacce onder meer voor Hellas.

Kleine blessures
In de bloemenstad maakte hij zijn minuten in de opleidingsploeg. “Ik heb daar veel geleerd van toptrainers en het was ook geweldig om samen te trainen met grote namen uit het Nederlandse handbal”, vertelt Olivacce over zijn periode bij Aalsmeer 2.

Kleine blessures, onder meer aan zijn enkel, maakten het voor de beweeglijke opbouwer niet meer mogelijk in Noord-Holland door te gaan. Toen klopte Quintus op de deur van Olivacce. De Heulse formatie is uit de BENE-League gedegradeerd en probeert onder de Zwitser Ruben Schelbert met een jonge ploeg weer op te bouwen.

Kampioen worden
Olivacce over zijn gang naar Quintus: “Ze willen met een nieuw, jong team bouwen en kampioen worden zodat Quintus volgend jaar weer BENE-League kan spelen. Daar sta ik helemaal achter.”

Foto: FotoReza

Advertentie