Skip to main content

Smeets één jaar langer bij hoofdklasser HVC

By 11 april 2018Hoofdklasse

Annelies Smeets staat nog één jaar langer aan het roer bij de herenselectie van hoofdklasser HVC. In de zomer van 2016 streek de hoofdtrainster neer in Barger-Compascuum.

Advertentie

Na een constructief gesprek met de trainersgroep hakte Smeets – oudere zus van international Martine Smeets – de knoop door. In een eerder stadium liet de Technische Commissie van de club weten de hoofdtrainster, ook actief op onder meer de Carmel Handbalschool Drenthe, graag nog één jaar langer voor de groep te zien.

Rustig vaarwater
“Ze kan bij HVC in rustig vaarwater aan de slag met een getalenteerde groep”, vindt TC-lid en doelman Rick Weggemans. “Zo doet ze in een goede omgeving ervaring op als trainer en coach op divisieniveau. Hopelijk kan ze na volgend seizoen een nieuwe, mooie, stap maken.”

“Ik ben nog niet klaar met deze groep”

Dit seizoen greep HVC naast het kampioenschap in de hoofdklasse A. De oranjehemden eindigden op de derde plaats achter UDI’96 en kampioen UGHV. “Ik ben nog niet klaar met deze groep. Er zit meer in”, laat ze weten. “Ik wil niet via de achterdeur naar buiten. We hebben nu geleerd hoe je een kampioenschap verspelen moet”, grapt Smeets.

Advertentie