Stevig geraamte in Panningen: Bevo behoudt basiskrachten

Een zestal basiskrachten heeft aangegeven bij Bevo te blijven. Ook hoofdtrainer Jo Smeets staat na de zomer weer voor de groep in Panningen.

Advertentie

Daarmee blijft een stevig geraamte staan in Noord-Limburg. Dario Polman, Niek Jordens, Jeroen van den Beucken, Kobe Serras, Nick de Kuyper en Nick van den Beucken hebben hun contract bij Bevo verlengd.

HandbalNL League
Ook Jo Smeets heeft de club uit Panningen zijn woord gegeven. De Belgische hoofdtrainer gaat op voor zijn vijfde seizoen bij de geel-blauwen. Daarbij wordt Smeets ook na de zomer bijgestaan door Lambert van Berlo.

Momenteel is Bevo in gevecht om de landstitel. In de HandbalNL League hebben de Limburgers vijf punten uit evenveel duels. LIONS en Aalsmeer liggen op koers voor de best-of-three om de schaal.

Verberne en Santing
In het nieuwe seizoen moet opnieuw een mix ontstaan tussen ervaren krachten en talent. Volgens Bevo zit een interessante generatie eraan te komen. Zo gaat doelman Ivo Verberne aankomend weekend met Jong Oranje op stage in het Franse Montpellier en was Luuk Santing afgelopen zondag met doelpunten belangrijk in Zwartemeer tegen Hurry-Up (27-30).

Foto: FotoReza

Advertentie