Skip to main content

Vijf hoekspelers langer bij Lions

By 12 april 2017Eredivisie, Voorpagina

OCI-Lions heeft het contract met maar liefst vijf hoekspelers verlengd. De jongens op de flanken tekenen bij tot en met 2018.

Advertentie

Lions verzekert zich voor een nieuw jaar van een ijzersterke bezetting op de rechterhoek. Rob Schmeits (foto), Alec Smit en Serge Heijnen zetten hun krabbel onder een nieuwe verbintenis. Laatstgenoemde is herstellende van een zware kniekwetsuur.

Voorselectie
Schmeits kreeg onlangs voor het eerst een uitnodiging voor de nationale ploeg. De 22-jarige linkspoot behoort tot de voorselectie van bondscoach Joop Fiege. Begin mei speelt Oranje twee kwalificatieduels tegen Letland.

Ook op de linkerkant zit het wel snor in Zuid-Limburg. De 26-jarige Lino Janssen is ook na de zomer te zien in het shirt van de regerend landskampioen. Hoekcollega Thomas Dekker is vijfde hoekspeler die zijn contract verlengd. Dekker werd dit seizoen overgeheveld vanuit de opleidingsploeg: Lions 2.

Trouw
In een eerder stadium bleven Ivo Steins en Luuk Hoiting de Limburgse leeuwen trouw. Lions hoopt binnenkort nog meer verbintenissen open te breken. De formatie van Schmetz is nog in de race voor de beker en het landskampioenschap.

Foto: FotoReza

Advertentie