Skip to main content

Vlijm verwelkomt talentvolle Litouwer

​Laurynas Petrušis is de tweede versterking van JMS/Hurry-Up. De 19-jarige Litouwer voegt zich eind juli bij de formatie van Martin Vlijm.

Advertentie

Ondanks zijn jonge leeftijd is Petrusis een vaste waarde bij Litouwse eredivisionist Varenos Ula. De kleine linkshander kan uit de voeten op de hoek én de opbouw. De nieuweling moet het vertrek van Katsikis en Marx opvangen.

Petrusis vertegenwoordigde Litouwen in alle jeugdselecties. Dit jaar werd hij voor het eerst opgeroepen voor de A-selectie van het Noord-Europese land. De jongeling is de vijfde Litouwer die een contract tekent bij Hurry-Up. Spelmaker Trainavicius heeft nog een verbintenis tot en met 2018, terwijl onlangs het contract van Bernatavicius niet werd verlengd. Ook landgenoten Cibulskis en Svedas vertoonden hun kunsten in Zwartemeer.

Mik
Petrusis is na doelman René de Knegt de tweede nieuweling bij Hurry-Up. Tevens maakte de Drentse deelnemer aan de BENE-League bekend dat Bart Mik ook na de zomer te bewonderen is in het oranje van de Zwartemeerse club.

Advertentie

Join the discussion One Comment