VOC is niet af te stoppen

By 27 oktober 2019Eredivisie, Voorpagina

Voor de tweede week op rij heeft VOC een concurrent uit het linkerrijtje verslagen. Ook Quintus kwam in Amsterdam te kort.

Een week geleden klopte VOC runner-up VZV in de hoofdstad. Ook zaterdagavond verliet de landskampioen als winnaar het parket.

Bekerwinnaar Quintus, dat zich vorig seizoen nog plaatste voor de finale om de landstitel, werd met 26-21 geklopt door de formatie van Ricardo Clarijs. International Zoë Sprengers werd verkozen tot vrouw van de wedstrijd. Zo blijft VOC ook in de zevende speelronde in de eredivisie ongeslagen.

VZV volgt op twee punten. De formatie uit ’t Veld herstelde zich na de nederlaag in Amsterdam. In eigen huis haalde VZV uit tegen Borhave. Het werd 31-20.

Derde
De derde plaats is voor HandbaL Venlo. De ambitieuze club uit Noord-Limburg kende weinig moeite met hekkensluiter SEW. De partij in Noord-Holland eindigde in 24-37 voor HandbaL Venlo.