Skip to main content

VOC maakt technische staf compleet

By 21 juli 2017Eredivisie, Voorpagina

Vandaag maakte het bestuur van de Succes Schoonmaak/VOC bekend dat het Bozidar Zorko heeft weten vast te leggen voor de komende drie jaar als trainer/coach van de reserveploeg. 

Advertentie

Zorko was als profhandballer actief in Slovenië, acteerde op het hoogste internationale niveau en behaalde onder meer een Olympische medaille. In 1999 is hij naar Nederland gekomen en is bij diverse verenigingen in het land werkzaam geweest. De kersverse oefenmeester heeft tevens een eigen handbalschool, maar gaat ook graag de uitdaging aan bij VOC. Binnen VOC zal hij nauw samenwerken met hoofdtrainer Ricardo Clarijs en hoofd-jeugdopleiding Jasper Dusee.

Professionalisering
Het bestuur van VOC ziet in Bozidar Zorko de ideale trainer om de opleidingsploeg mee te laten draaien in de top van de tweede divisie en op termijn promotie naar de eerste divisie af te dwingen. Maar de club uit de hoofdstad vindt Zorko ook de ideale man om de club in de komende jaren te helpen, samen met Ricardo Clarijs, in haar ambitie van verdere professionalisering.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie