BodyResults Jong KRAS/Volendam beleeft een off day in Kwintsheul

0

Dit weekend stond in het teken van het begin van de derde periode in de 1ste divisie. BodyResults Jong KRAS/Volendam reisde af naar Kwintsheul voor de wedstrijd tegen plaatselijke Quintus 2.

De wedstrijd begon gelijk opgaand en beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. De dekkingstaken werden door de spelers van BodyResults Jong KRAS/Volendam uitstekend uitgevoerd zoals doordeweeks afgesproken bij de trainingen. Echter, na twee ongelukkige tijdstraffen aan de Volendammer zijde kon Quintus zich in de loop van de eerste helft een klein voorsprong uitbouwen. In deze fase van de wedstrijd verloor BodyResults Jong KRAS/Volendam ook zijn organisatie in de aanval en gingen de ploegen met een stand van 14-8 de kleedkamer in.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde voor BodyResults Jong KRAS/Volendam. De verdediging kreeg ondanks de duidelijke afspraken geen grip op de aanvallers van Quintus en de achterstand liep op tot 21-13. Na een time out en een tactische omzetting in de dekking vochten de jonge Volendammers zich terug naar 23-20 maar maakten daarna weer een aantal cruciale fouten in de dekking waardoor Quintus de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe kon trekken en winnen met 31-24.

Coach Mahmutefendic: “Gezien ons spel van de laatste 2 wedstrijden was dit verlies wellicht te verwachten. Maar wat het meeste pijn doet is dat het leek alsof we zelf niet geloofden in de afspraken die we met elkaar maakten. We gaven veel makkelijke doelpunten weg in de verdediging en voerden aanvallend de afspraken niet uit. Dan krijg je het tegen iedere ploeg moeilijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here