Je hebt nog een paar uur om je aan te melden voor het EK-spel

0

De Franse dames wonnen enkele weken geleden het WK. Het is nu tijd voor de heren van Frankrijk om hun favorietenrol waar te maken op het EK. Vanaf 12 januari strijden zestien landen om de Europese titel in Kroatië. 

Ook jij kunt meedoen aan het EK door je in te schrijven voor het Euro 2018 Handbalspel van Zweeler. Voor slechts vijf euro maak je kans op uiteenlopende prijzen.

Waarom mee doen aan het Euro 2018 Handbalspel?

  • Je betrokkenheid bij handbal zal nog meer toe nemen. Het draait niet om één land, maar om vijf landen die allemaal voor jou moeten presteren gedurende Euro 2018 handbal.
  • Het kost slechts vijf euro en je krijgt er uren aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale handbalteam, maar ook tijdens het toernooi zorgen jouw landen voor vreugde of frustratie.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kun je ook nog een leuke prijs winnen! Er zijn tien prijzen te winnen in het algemeen klassement (min. 250 euro aan prijzen) met een eerste prijs van minimaal 55 euro.

Het Men’s Handball Euro 2018 Spel zal gaan starten op vrijdag 12 januari 2018 om 18:15 uur. Je krijgt 37 miljoen euro budget om vijf landen te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Men’s Handball Euro 2018 Spel.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 250 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 55 euro zijn (10 AK prijzen). Klik hier om je meteen te registreren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here