Skip to main content

Interessante opening in Limburg, mogelijk meerdere debutanten

By 4 september 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

De BENE-League gaat vandaag beginnen en in Limburg staan meteen twee interessante affiches op het programma. Provinciegenoten Bevo en LIONS ontvangen een geduchte tegenstander.

Advertentie

In Panningen doet Bevo de deuren open voor Sporting Pelt. Bij de gasten uit België staat een handjevol landgenoten onder contract. International Robin Schoenaker is na een uitstapje in Duitsland terug en zal als belangrijkste pion in de dekking de tandem Dario Polman-Niek Jordens moeten afstoppen.

Nieuwe smoel
Wouter Pronk gaat in Noord-Limburg zijn debuut in de BENE-League maken. De cirkelspeler heeft de stap van eredivisionist Houten naar Sporting Pelt gemaakt. Aanwinst Eligio Pepels zal zich in De Heuf voor het eerst in het blauw-geel laten zien.

Zuiderlijker ontvangt LIONS Hurry-Up. De gasten uit Zwartemeer hebben na het stoppen van clubicoon Ronald Suelmann een nieuwe smoel gekregen. Erik Blaauw (Volendam), Bart Mik (Aalsmeer) en de Portugees David Ferreira zijn nieuw bij Hurry-Up.

Eerste BENE-Leaguebeurt
Ook LIONS moet verder zonder sterkhouders. Niet Luuk Hoiting, maar mogelijk nieuweling Jens Dijkstra staat vanavond in Sittard onder de lat. Verder na twee seizoenen weer de eerste BENE-Leaguebeurt voor Quintus. De formatie uit Kwintsheul gaat op bezoek bij landskampioen Aalsmeer.

Programma BENE-League:
16:30 Aalsmeer – Quintus
20:00 Bevo – Sporting Pelt
20:00 LIONS – Hurry-Up
20:15 Handbal Tongeren – Initia Hasselt
20:15 Visé – Volendam
20:30 AtomiX – Achilles Bocholt

Foto: FotoReza

Advertentie