Mizuno en Handbal Inside presenteren ‘Rookie Team’

By 26 oktober 2020Featured, HI Rookie Team

Sportmerk Mizuno en Handbal Inside gaan het aankomende jaar vier toptalenten volgen: Het Rookie Team.

Advertentie

Kim Molenaar (VOC), Bo van Wetering (TuS Metzingen), Niko Blaauw (TBV Lemgo) en Thomas Houtepen (Aalsmeer). Deze rookies volgen we een seizoen lang op hun weg naar de top. Ze geven een inkijk in hun leven, laten zien wat ze bezighoudt en wat ze willen bereiken.

Deze Mizuno-atleten zijn in eigen land en Duitsland actief en maken deel uit van Het Rookie Team.

Een rookie is in de sport een jongere deelnemer of nieuwkomer. In veel sporten zijn er op professioneel niveau competities en toernooien speciaal voor de sterren van de toekomst: rookies.

Wikipedia

”We willen op deze manier het publiek dichter bij de talenten brengen”, zegt redactielid Stijn Steenhuis. ”Het is algemeen bekend waar ze spelen en hoeveel doelpunten ze maken, maar door vier talenten intensief te gaan volgen krijgen de mensen een veel beter beeld van ze. Het publiek krijgt als het ware een kijkje achter de schermen.”

Mizuno
Voor Joost Konings, marketing coördinator van Mizuno, is het belangrijk om niet alleen topspelers te begeleiden. ”Natuurlijk zijn we blij met uithangborden als Estavana Polman en Mikkel Hansen. Voor ons is het echter minstens zo belangrijk om jonge talenten te ondersteunen bij de eerste stappen van hun carrière.”

Houd handbalinside.nl/rookie de komende maanden in de gaten voor meer informatie over het Rookie Team.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie