Oefenpartij Oranjedames op Ziggo Sport

By 1 oktober 2020Featured, Oranje, Oranje Dames

De oefenpartij tussen Duitsland en de Oranjedames die vanavond om 18:15 wordt gespeeld in Lingen is op het open kanaal van Ziggo Sport te zien. Handbal Inside is over de grens aanwezig voor reacties na de partij.

In voorbereiding op het EK in december is de nationale ploeg deze week samengekomen. Op Papendal heeft de formatie van bondscoach Manu Mayonnade reeds een aantal trainingen afgewerkt.

Estavana Polman en Delaila Amega ontbreken door een zware blessure. Door coronaperikelen zijn ook Harma van Kreij, die haar debuut zou maken, en Nikita van der Vliet niet van de partij. Tamara Haggerty heeft zich als vervangster op de lijn gemeld.

EmslandArena in Lingen
Vanavond om 18:15 oefent Nederland voor de eerste keer deze week tegen het Duitsland van oud-bondscoach Henk Groener. Publiek is bij het duel in de EmslandArena in Lingen niet welkom. Ziggo Sport biedt uitkomst.

De sportzender zendt de oefenwedstrijd live uit op het open kanaal. Schakel in op kanaal 14. Ook het tweede treffen tussen Duitsland en Nederland wordt zaterdagmiddag om 16:45 door Ziggo Sport uitgezonden.

Socials
Handbal Inside reist naar Lingen af voor foto’s van het duel, een wedstrijdverslag en reacties na de tijd. Houd de website en socials van het platform in de gaten voor de laatste updates vanuit Lingen en de trainingsweek van Oranje.

Foto: FotoReza