Tamim gaat weer beginnen

Karim Tamim (29) begint bij Quintus weer. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Advertentie

Na een aantal jaar gestopt te zijn geweest is Tamim in Kwintsheul weer begonnen met trainen. Het trainersduo van de BENE-Leagueclub Jack van Lier en Geert Hinskens nodigde de inwoner van Den Haag uit.

“Ik heb nu twee weken meegetraind met Quintus en dat is me goed bevallen. Ik heb er weer erg veel zin in. Fijne groep en prestatiegericht”, vertelt Tamim.

In 2015 stopte hij bij Bevo. Daarvoor was Tamim – die voor Zwitserland jeugdinterlands speelde – ook al in Kwintsheul, bij E&O en Hellas te bewonderen. Bij de twee laatstgenoemde clubs werd Tamim door Peter Portengen vooral in de dekking ingezet.

Hinskens over de aanwinst: “Met zijn sterke fysiek brengt hij zeker wat extra’s mee en hij heeft ook de nodige ervaring. Dat kunnen we allemaal goed gebruiken in onze ploeg, zeker voor de BENE-League.”

Eerder wist Quintus zich met Jordy van Erp van Dynamico te versterken. Yannick Boers is teruggekomen op zijn beslissing te stoppen en zal na de zomer in het wit-groen in de grensoverschrijdende competitie te zien zijn.

Advertentie