Vijfde zege op rij Bevo, Houten klopt Volendam

0

Bevo heeft voor de vijfde keer op rij in de BENE-League gewonnen. In Zwartemeer waren de Panningers te sterk voor Hurry-Up.

Kobe Serras, goed voor elf goals, gaf Bevo een vliegende start. De Belgische rechterhoekspeler toonde in de omschakeling zijn vorm. Bij 6-10 dook trainer/coach van Hurry-Up Joop Fiege de time-out in.

Na rust werd de partij bij 23-27 even spannend. Doelman Arjan Versteijnen deed in het slotkwartier de deur voor Hurry-Up dicht. Door goals van Jordin van Berlo, Niek Jordens en Dario Polman klonk bij 26-33 het eindsignaal.

Top-3
Door de overwinning gaat Bevo over Hurry-Up heen op de ranglijst. Achilles Bocholt en LIONS staan nog boven de formatie van Jo Smeets. Ondanks de eerste thuisnederlaag van het seizoen blijft Hurry-Up in het linkerrijtje van de BENE-League staan.

Het gepromoveerde Houten is in de zevende speelronde op zes punten gekomen. De Utrechters rekenden in The Dome af met Volendam. Het werd 32-27 voor Houten.

Zesde verliespartij
Landskampioen Aalsmeer heeft opnieuw een zware nederlaag geleden. In eigen huis werden de Noord-Hollanders geklopt door Initia Hasselt: 24-34. Het betekent de zesde verliespartij van een zoekend Aalsmeer dit seizoen.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here