Skip to main content

Westsite naar laatste vier Champions Cup

By 28 oktober 2017Beach Handball, Voorpagina

Westsite is doorgedrongen tot de halve finale van de Champions Cup. Het Beach Handball-team was zaterdagmiddag met 2-0 te sterk voor  Sport Club Senec uit Slowakije.

Advertentie

In de kwartfinale blonk Isabel Barnard uit. De buitenspeler was goed voor achttien punten. Via 20-16 in de eerste set klonk bij 23-21 het eindsignaal. Zo konden de handen in de lucht bij de Amsterdamse formatie van Leon Budé.

Brüder Ismaning
In de halve eindstrijd is Westsite gekoppeld aan Brüder Ismaning. De Duitse opponent ontdeed zich in de kwartfinale van Detona Zagreb. Na shoot-outs (7-6) viel de beslissing.

Hiekka Hauskaa
Voor de mannen van Hiekka Hauskaa rest de strijd om plaats vijf. Door verlies in het laatste pouleduel tegen het Deense Rødby wachtte in de kwartfinale titelhouder Club BM Playa Ciudad de Malaga. Na een uitstekende start moest de formatie van Danny Baijens toch buigen (30-23 en 26-22).

In Spanje wordt dit weekend de prijs voor beste clubteam van Europa vergeven. Het eiland Gran Canaria ontvangt de twaalf beste vrouwen- en mannenteams van het continent.

Foto: Eelco Schaap

Advertentie