Skip to main content

Stunt Nederlands getint Sydney Uni HC blijft uit

Het Nederlands getinte Sydney Uni HC heeft niet weten te stunten in de kwartfinale van de IHF Super Globe. De verliezersronde van de wereldbeker voor clubteams rest voor de Australische ploeg van Kulker, Takken en Versleeuwen.

Advertentie

De landgenoten hadden goede hoop tegen hostteam Al-Sadd. Echter had de kampioen van Oceanië in de rust weinig uitzicht op de gewilde halve finale (18-8). Bij 34-18 klonk het eindsignaal.

Lakhwiya Handball Club
Zo wacht niet de gehoopte halve finale tegen Bundesliga-club Füchse Berlin, maar rest het verliezersduel tegen het Qatarese Lakhwiya Handball Club. De wedstrijd staat vandaag gepland om 14:00 Nederlandse tijd en is hier te bekijken.

Sporting NeLo
Voor voormalig eredivisiespelers Daan Kulker (Hellas), Maikel Takken (onder meer E&O en Aalsmeer) en Daan Versleeuwen (Bevo) is het verblijf in Australië een groot avontuur. De deelname aan de IHF Super Globe is de kers op de taart. In januari keert Versleeuwen terug naar Europa en sluit de linkspoot aan bij het Sporting NeLo van landgenoten Mats Pastoor en Marco Vernooij.

Foto: Jessica Fearnside (Sydney Uni HC)Advertentie